mandag 10. mai 2010

Larnaca på Kypros - et fint feriested!


Det er ikke så mange hovedsteder i typiske Syden-land som er veldig turistvennlige. Madrid og Athen er eksempler på byer som ikke er særlig tilrettelagt for vestlige turister med mål om å slappe av og nyte ferien sin. Men på Kypros kan du leve ut feriedrømmen til det fulle i storbyen Larnaca. Her er noen tips til hvordan du kan få mer ut av storbyferien til Kypros.

Larnaca sentrum kan minne om Athen by. Mange gater, stor trafikk og hundrevis av butikker i alle slags fasonger. Men det som er spesielt med Larnaca er de mange mulighetene med tanke på aktiviteter. Det er utrolig mange hoteller som tilbyr aktiviteter for turistene - og her snakker vi alt fra vannscooter til fisketurer.

Det er også satt opp en del busser som shipper turister til og fra partybyen Ayia Napa, noe som gjør at det åpner seg for enda flere muligheter. På Ayia napa er det ungdomshoteller vegg-i-vegg med hundrevis av nattklubber, barer og puber.

For å få Kypros-ferien din komplett, så anbefales det at du gjør en del research på forhånd slik at du er best mulig rustet til å nyte tilværelsen på Kypros-ferien din. Ikke nøl med å ta kontakt via kommentarfeltet dersom det er noe du lurer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar