søndag 30. mai 2010

Alternativer til Ayia Napa


Det aller beste alternative for deg som skal på Partyferie er Ayia Napa som ligger helt inntil Middelhavet på kysten av Kypros. Men det finnes selvfølgelig en del andre destinasjoner som også tilbyr gode muligheter for festing rundt om i Europa. Her er noen alternativer til Ayia Napa, Kypros:

Magaluf

Magaluf er en spansk partyby som er svært populær blant skandinaviere. Over 10,000 svensker, nordmenn og dansker reiser årlig hit for å ta del i moroa. Mange ser på Magaluf som den aller største konkurrenten til Ayia Napa hva angår festing.

Ibiza

Også Ibiza er "eid" av spanjolene - og er en legendarisk partyøy rett utenfor den spanske kysten. Hit drar ofte engelskmenn og øvrige briter i hopetall om sommeren, noe som kan skape en litt dårlig stemning ofte.

Det er i hvert fall de to byene som kan konkurrere mot folk som reiser til Kypros for å feste, drikke og ha sex. Mange vil nok hevde at både Ibiza og magaluf kan være vel så gode som Ayia Napa, men det er ingen tvil blant oss som lager denne bloggen at du må dra på ferie til Kypros for å finne det beste partystedet - Ayia Napa!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar