fredag 14. mai 2010

Flere og flere ungdommer drar til Ayia Napa, Kypros


Som alle kanskje vet, så er Ayia Napa et av de aller største metropolene for ungdom å dra til om sommeren. Ting som lokker ungdommen til Ayia Napa er tilfeldig sex, nydelige strender og en hel haug av andre ungdommer som er ute etter det samme som dem. Og i år virker det til å bli flere turister enn noensinne på Kypros sin partyby.
For om det er noen som merker den store oppgangen, så er det reisebyråene. Hittil i mai måned er det registrert over 2000 bestillinger hos de norske reiseoperatørene for folk som skal til Ayia Napa - og det stopper ikke der. Vårt kjære naboland Sverige har også reisekåte mennesker som ønsker seg en Kyprosferie om sommeren. I Sverige er det registrert en økning på 30 % (!) fra i fjor på folk som drar til Ayia Napa, noe som er en enorm økning.

Om vi skal tro prognosene, så ser det ut til at Ayia Napa seiler opp som den store vinneren for folk som skal på ferie til Kypros, og det er ikke uten grunn. Nettstedet Partyferie.com blir av mange ansett som det beste stedet for å lese om reiseartikler, og de har kåret Ayia Napa som den beste partydestinasjonen foran Magaluf i 2010!

Vi sees i Ayia Napa, Grabbar och flickor!

Til dere som ønsker en video fra Ayia Napas uteliv , så kan det sees her;

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar