onsdag 5. mai 2010

Ferie på Kypros har noe for alle


Utagerende festing, en rolig ferie i solen eller bading fra morgen til kveld? Noe av dette frister i hvert fall de fleste, og en ferie på Kypros kan absolutt bidra til å skaffe deg en fin og brukbar ferie. For om det er noe Kypros er gode til, så er det å legge til rette for alle mulige charterturister. Denne artikkelen speiler de mulighetene du har på en reise til den kypriotiske riviera.

Øya Kypros kan bli funnet i den østlige delen av Middelhavet ,og den beste tiden å besøke Kypros er så definitivt i sommermånedene. Det er om sommeren Kypros viser seg fra sin aller beste side
. Partylivet på Ayia Napa er på topp, fotballbanene er som de aldri før har vært, og charterturistene stormer til øya som bier stormer til bikuben. Den beste tiden er sommermånedene juni-september ,men da er det selvfølgelig høyere priser for å dra til Kypros.

Ayia Napa er hovedattraksjonen for de aller fleste charterturistene som tar turen til Kypros. Det er en kystlandsby som finnes på den sørlige halvdelen av øya. Ayia Napa er et flott sted for alle siden det er rikelig med partymuligheter til unge menneske i tillegg til at det finnes det strender for de som bare vil slappe av og mange familier aktiviteter også.


Det er med andre ord et flott sted å dra for alle som ønsker å ha seg en hyggelig ferie. Etter min mening, så er Kypros verdens vakreste land i sommerhalvåret!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar