søndag 30. mai 2010

Fly billig til Kypros


Her er noen tips til hvordan du kan skaffe deg billige flybilletter til Kypros. Enten du skal på ferie til Larnaca, Ayia Napa eller Fig Tree Bay på Kypros, så er det viktig at du skaffer deg billigst mulig billetter slik at du kan bruke mer på Kypros enn du strengt tatt hadde tenkt til i utgangspunktet.

Du har kanskje sett de som drar på ferie hver gang sommeren her i Norge kommer? Og de som drar på ferie til Kypros (som strengt tatt er et stykke unna) til tross for at de kanskje ikke har veldig mye penger? Kanskje de er bare heldige, eller kanskje de vet hemmelighetene ved å finne billige flybilletter.
Her er noen av triksene som gjør at du kan fly billig til Kypros:

1. Sjekk restplassmarkedene - der er det ofte gode tilbud
2. Les deg opp om Kypros på Partyferie.com
3. Sjekk Ayia Napa-guiden for å lese om utelivet på Ayia Napa.
4. Sjekk også med Star Tour om de har noen ekstra ledige flybilletter som er billige.

Om du gjør alle disse fire punktene, så kan jeg nesten garantere deg at din ferie til Kypros vil bli mye bedre enn du først hadde forventet. Skaff deg en oversikt over alle mulige måter å komme seg til Kypros på - det er ikke bare fly som går. Det er også mulig å kombinere Kyprosreisen din med en interrail nedover i Europa. Det er dog ikke like lett å skaffe billige billetter til disse turene...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar