torsdag 27. mai 2010

Ferierer du mye på Kypros? Kjøp feriehus!


Det er mange faktorer som gjør at folk kjøper reiser til Kypros. Mange av dem er forbundet med det nydelige klimaet, den billige pilsen eller de enorme mulighetene til å få seg en god partyferie. For mange er Kypros den perfekte destinasjonen å dra på ferie til - uansett tid av året. Og sånn skal det absolutt være. Men det vil kanskje lønne seg for noen å kjøpe seg et feriehus på Kypros dersom hotellkostnadene skal kuttes kraftig?

Hvis det ikke gjør det et flott sted å eie en ferieleilighet så hva med alle de andre tingene den har å gå for den? Engelsk er et andrespråk undervises på alle skolene og de fleste virksomheter annonsere på engelsk også. De kjører på venstre samme som Storbritannia og de arvet samme juridiske systemet, mens under britisk styre frem til 1960. Faktisk Kypros har ofte blitt referert til som England med solen. Kanskje det er derfor så mange folk kjøper eiendom på Kypros, og mange er til og med slå seg ned der å leve, eller trekke seg i solen. Så hvis du liker ideen om å eie en ferieleilighet i solen ett Kypros leiligheten er en fin måte å gå inn på eiendommen stigen.

Det er altså mange som ønsker å kjøpe seg en leilighet på Kypros. Dette kan absolutt være smart med tanke på at du kutter hotellkostnadene betraktelig. Se på ferieleilighet på Kypros som en enorm investering du mest sannsynlig kommer til å tjene opp igjen dersom du ofte ferierer på Kypros.

Mange potensielle Kypros leilighet kjøperne bli "fyrt opp" mens på ferie bare å snakke seg ut for å kjøpe når de kommer hjem. Dette er trist fordi en leilighet Kypros er nok mye mer av en mulighet for de fleste av disse menneskene at de skal tro. Pris er selvfølgelig alltid den viktigste faktoren når de vurderer kjøp av noe slag av eiendom og en Kypros ferieleilighet er faktisk ikke noe unntak. Men det er noen muligheter verdt factoring inn i beregningene før du dumpe din Kypros leilighet drømmer i papirkurven, og glem dem for alltid.

Du må tro på at du kan feriere i feriehuset på Kypros mer enn tre ganger i året. Hvis ikke, så er det vel kanskje ikke noe vits i å skaffe seg et feriehus på Kypros?

1 kommentar: