fredag 28. mai 2010

Kyprosferie for alle og enhver


Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og uansett tid på året du planlegger å besøke vil solen stråle og turistene strømme til den vakre øya. Kypros er et ideelt sted for en sommerferie, og er et yndet reisemål for ferierende nordmenn på jakt etter fest, fyll og fanteri. Eller rolig avslappning med familien - alt ettersom hvilken type ferie du ønsker.

En ferie på Kypros tilbyr en utrolig opplevelse for grupper av venner, familie, par og enslige alene. Enten du besøker for kultur og historie, rene strender, ski eller fotturer i Troodos, sykling, windsurfing, båtturer, dykking og snorkling, ridning, eller bare for sin varme atmosfære og avslappet vibe, vil du ikke bli skuffet.

Den mest kjente stranden er Phinikoudes i Larnaca, der sanden strekker seg fem hundre meter og er sett over av en badevakt, tilbyr total sikkerhet for barn. Den har velplasserte kafeer og restauranter, markeder, garderober og dusjer og fasiliteter for et utvalg av vannsport og palmer for skygge.

Kyprosferier blir ofte kalkulert som de beste feriene av folk som har vært jorden rundt og sett mye rart. "Det er på Kypros det skjer", sier de. Og det stemmer nok. For om du tar deg en ferie til Kypros så kan du oppleve så ekstremt mye mer enn du gjør om du ikke drar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar