Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

søndag 2. oktober 2011

Kontaktlinser på Kypros-ferie

Så; hvorfor er kontaktlinser billigere på nett?

Det bunner ned til èn ting – nemlig kostnader. En nettbutikk vil ikke ha i nærheten av like mange faste kostnader som det en fysisk butikk har. I tillegg er det slik at optikerne alltid har hatt en ganske god provisjon på kontaktlinser, noe de er tvunget til å endre på nå som kontaktlinsemarkedet på internett i aller høyeste grad øker for hver dag som går.

Når konkurransen er så skarp som den er, så vil også prisene presses nedover. Du kan jo for eksempel søke på søkeord som “kontaktlinser”, “kontaktlinser på nett” og “billige kontaktlinser” for å se hvorvidt det er mange nettsider eller ei som promoterer denne type ting. Og det er det.

Kontaktlinser på nett vil bare øke i omfang på grunn av;

1. Det er et stort marked.
2. Nordmenn handler mer og mer på nett – også når det gjelder kontaktlinser.
3. Det å handle kontaktlinser hos en optiker eller fra utenlandske nettbutikker er i overkant dyrt, noe som presser folk til å handle på nett.

Men det å ta med seg kontaktlinser på Kypros-ferie kan i aller høyeste grad være veldig gunstig. Du kan jo også se til om du får ta en øyeoperasjon når du først er i gang, noe som settes pris på av de aller fleste som skal dra til Kypros. Skal du ha det godt, så må du har et perfekt syn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar