Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

torsdag 9. juni 2011

Kypros - perfekt å dra på ferie til


Kypros helligdager er den beste ferien i verden. igjen er jeg nødt til å si at fordi vi har forelsket seg i denne vakre Middelhavsøya. Hver siden vår første ferie der i 1996 har vi blitt godt og virkelig hekta Kypros helligdager.

Det å dra på ferie til Kypros er himmelen!

Ligger nær Tyrkia og Egypt Kypros har et nydelig klima skilte med over 320 soldager hvert år. Den vakre klare, blå Middelhavet forblir varm rett gjennom til slutten av november og den korte Kypros vinteren kun varer fra rundt slutten av desember til rundt slutten av mars. Det er når det regner og gutt gjør det regn! Den Kypros Landskapet er tørt og goldt for 10 måneder av året da Wham! alt regnet en gang å å si. Reservoarene får toppet opp og bakken soaks opp alt som livet gir vann. Når det regner på Kypros du kunne bli tilgitt for å tenke at du er i Venezia. Veiene blir elver og enorme områder med lavt liggende land blir innsjøer.

Men hei! vi ikke ta vårt Kypros ferie for regnet vi ta dem for alt det herlige Middelhavet solskinn og det er alltid masse som fra mars helt fram til slutten av november. Selv i desember kan du gå turer stranden i shorts og tee skjorte selv om kveldene blir kjøligere. Som jeg sa i havet holder seg varm til langt ut på året og faktisk bade i sjøen er nok varmere i oktober enn å svømme i bassengene. Grunnen til dette er at sola varmer opp havet gjennom den lange varme sommeren og det tar lang tid å kjøle ned igjen.

Flere og flere nordmenn tar turen innom Kypros for å kose seg. Ayia Napa er selvfølgelig favoritten blant ungdommen, men det finnes også en hel haug av andre plasser å dra på Kypros.

Fig Tree Bay passer veldig godt for barnefamilier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar