Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

tirsdag 20. juli 2010

Sommeren 2010 på Kypros - sjekk her



Her har vi samlet noen bilder og videoer fra Ayia Napa og andre steder i Kypros sommeren 2010. Mange vil nok hevde at bildene kanskje ikke gir det helt korrekte bilde av hva som skjer på Kypros, men vi er ikke i tvil om at en reise til Kypros byr på så mye mer enn det du egentlig tror. Her er noen bilder og videoer fra sommeren 2010 på Kypros:


Strendene på Kypros er noen av de vakreste i hele Europa. Det er ikke rart at flere tusener av turister årlig tar turen til Kypros. Her får du jo alt fra nydelige strender til vilt natteliv.

Ayia Napa blir ofte sett på som stedet der det er mest populært for ungdommene å reise om sommeren.Ayia Napa er en av de mest populære feriestedene på Kypros i Middelhavet. Dette fungerer som det perfekte sted for en resort rettet mot 18 til 30 år åringer som er ute etter en vill ferie hvor de kan ha en god tid og gå på klubber, opplever noen av de mest anerkjente DJs i bransjen.

Ikke bare får man en vill utelivsopplevelse på Ayia Napa - det er også mulig å kombinere den med litt roligere omgivelser. Skaffer du deg et hotell litt utenfor selve Ayia Napa by, så har du mulighet til å slappe av på reisen til Kypros.

Reiser til Kypros koster vanligvis rundt 4000 kroner, men du kan få lavere dersom du bestiller restplass. Her er en video fra Ayia Napa sommeren 2010 på Kypros:




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar