Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

tirsdag 1. juni 2010

Fyll,fest og fanteri på Ayia Napa


Fra gammelt av er Ayia Napa destinasjonen som foreldrene frykter og ungdommen elsker. Blinkende plakater med lovnader om billig (eller gratis...) alkohol i mengdevis og hundretusener av festklare ungdommer gjør at Ayia Napa ofte blir sett på som partydestinasjon nummer 1 i Europeisk sammenheng.

Vi dro til Ayia Napa for å sjekke ut livet.

Det er først kl 12 at de aller fleste nattklubbene åpner, og de holder oppe til rundt kl 7 om morgenen. Det skal med andre ord bli ganske lyst ute før du er hjemme på hotellet etter en fuktig natt på byen i Ayia Napa. Unntaket er vel disse svenske festene som ikke varer lengre enn til kl 3, men etter det står du jo fritt til å dra hvorsomhelst.

Barene er samlet egentlig i en stor "klynge" midt i Ayia Napa. Så du kan bare gå fra bar til bar. På nattklubbene kan det i sommerhalvåret være litt kø, men det tar aldri mer enn tre-fire minutter å komme seg inn på en. Adgang til nattklubbene er gratis, og det følger ofte med alkohol på kjøpet om du tar deg noen drinker.

Ayia Napa på Kypros er nok det beste stedet å dra på fylleferie, og du møter garantert hundrevis av ungdommer i samme posisjon som deg når du er der nede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar