Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

fredag 18. mars 2011

Ferie til Mallorca


Det er ikke kun på Kypros at man kan nyte en herlig og avslappende ferie. Mallorca blir bare mer og mer populært blant norske turister, og flere og flere gode tilbud fra reiseselskaper dukker opp årlig. Mallorca blir sett på som en av stedene i Spania med mest turisme, men det er ikke avgjort at stedet har mistet sin sjarm av den grunn.

Alcudia er et område på Mallorca som er særlig lagt til rette for familier med barn. Sandstrender i lange baner og et rolig bysentrum gjør Alcudia til et område der man kan nyte en rolig ferie på den spanske solkysten. Nattklubbene er ikke helt ikke-eksisterende i området, men de fleste hotellene tillater ikke fest og "dunk-dunk"-musikk natten lang.

Det nærmeste du kommer en skikkelig storbyferie i Mallorca er om du besøker byen Palma de Mallorca. Mange omtaler byen som en litt mindre versjon av Barcelona, og her kan du få sett alt fra historiske monumenter til et yrende uteliv. Stedet bærer preg av å ha fått en hel del turister opp igjennom årene, men det skal fortsatt være mulighet for å skaffe seg et hotellrom som ikke er så alt for dyrt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar